De illusie van de realiteit

Wij leven in een illusie genaamd de realiteit

Wat voor sommige mensen moeilijk te begrijpen is dat wij leven in een illusie realiteit.
Dit is zeer zeker moeilijk te begrijpen voor sommige, voor andere mensen is dit iets wat zij al door hadden vanaf kind zijnde, maar waar zij wellicht net hun vinger niet op konden leggen wat het nou precies was. Had je als kind ook al het gevoel dat niks van deze wereld ergens op slaat en niks klopt. Dingen zoals school, werk wat is daar het nut nou eigenlijk echt van ? Voelde je ook niet een beetje een slaaf van deze wereld, want als je even logisch nadenkt is de tegenwoordige levensloop van de mens niet meer zoals het ooit geweest was. In mijn ogen zijn we er dan ook niet echt op voorruit gegaan, alleen meer onder controle.

Je ervaart alles door middel van je zintuigen

Vanaf dat je een baby was leer je langzaam aan omgaan met je zintuigen. Je zintuigen zijn zien, horen, ruiken, voelen, proeven (een occult geheim is dat de zintuigen direct verbonden zijn met de elementen lucht, vuur, water, aarde, akasha).

Laten we beginnen met het zien

Wat de afbeelding laat zien is je oogzenuw die reageert op impulsen (of fotonen) van buiten af, die worden opgevangen achter in het oog. Deze impulsen (of fotonen) worden achter in het oog omgezet in elektrische signalen en verstuurd door een netwerk van zenuwen naar je hersens, waar ze veder reizen naar het achterste deel van je hersens, dat is waar het episch centrum voor “zicht” zich bevindt, oftewel het centrum van zicht.

De daad van daadwerkelijk zien, vindt dus plaats achter in de hersenen niet in het oog. Om het wat beter te verwoorden, alles wat we in ons leven zien en meemaken, worden eigenlijk mee gemaakt in deze kleine en donkere ruimte achter in de hersens.

Dus als je spreekt van zien, dan hebben we het eigenlijk over het effect van elektrische signalen in onze hersenen. Als je iets ziet, dan zie je dus alleen maar de interpretatie van de hersenen op die bepaalde elektrische signalen.

Illusie van je zintuigen

Dit is met al je zintuigen net als bij je oog precies hetzelfde. Ruiken, voelen, proeven en horen zijn niks anders dan elektrische signalen die worden omgezet in je hersenen. Je hersenen krijgen een soort van elekrische kopie van wat er buiten ons afspeelt. Alles wat wij horen, voelen etc. of het nou de wereld is of het universum, alle vormen van materie zoals wij die kennen is eigenlijk een elektrisch signaal in de hersenen. Onze hersenen bepalen alles wat wij denken te zien.

 De externe wereld

Door de fotonen en elektrische signalen die we in onze hersenen binnen krijgen als zijnde een vorm van een zintuig kan je dus niet als echt beschouwen. Mensen geloven in de materieele wereld omdat dat hetgeen is wat wij kunnen zien en aanraken. Maar materie bestaat niet buiten onze hersenen. Wij interpreteren alles als materie omdat onze hersenen dat zeggen. Om te denken dat er buiten ons nog materie bestaat is dus een illusie.

Dat onze hersenen op deze wijze werken is allemaal bewezen door de wetenschap, dus dat onze wereld bestaat uit interpretatie van elektrische signalen. Maar dat betekend ook dat het dus mogelijk is om deze signalen te verstoren of te manipuleren. En als je een beetje geinformeerd bent over de vibratie wereld en bepaalde soorten magie die gebaseerd zijn op vibratie (zoals enochian) dan ga je de verbanden waarschijnlijk al zien.

Voor een meer uitgebreide video uitleg hierover gaat u naar de engelstalige variant van deze site bekijk daar de Raising Eden series

Plaats een reactie